Ανακοινώσεις

Υπενθύμιση για τα self test των μαθητών

Αγαπητοί γονείς, σας υπενθυμίζουμε ότι το self test των μαθητών για τον κορονοϊό θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη,πριν τα μαθήματα της Τρίτης και της Παρασκευής. Έπειτα θα δηλώνετε το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα του gov.gr (εδώ) και θα ανανεώνετε τη σχολική κάρτα με την οποία κάθε μαθητής/μαθήτρια θα προσέρχεται στο σχολείο.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι τα αυτοδιαγνωστικά τεστ είναι υποχρεωτικά για τους μαθητές, εφόσον αυτοί δε διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου. Οι εμβολιασμένοι μαθητές δε δικαιούνται δωρεάν self test από τα φαρμακεία, καθώς δε τους ζητείται για την προσέλευση στα μαθήματα.

Θερμή παράκληση: αφού δηλώσετε το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα http://self-testing.gov.gr/ να εκτυπώνετε τη σχολική κάρτα και αφού την υπογράψετε να την τοποθετείτε στην τσάντα του μαθητή/ της μαθήτριας. Οι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν μαζί τους την τελευταία σχολική κάρτα καθημερινά στο σχολείο.

Σε περίπτωση που στο σπίτι δεν υπάρχει εκτυπωτής, μπορείτε: α) να δηλώσετε το αποτέλεσμα χειρόγραφα και να το υπογράψετε (μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε και τον μοναδικό κωδικό που προκύπτει μετά τη δήλωση του self test), β) να αποθηκεύσετε από την πλατφόρμα δήλωσης το αρχείο pdf και να το αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου: mail@2gym-koryd.att.sch.gr

Εάν προκύψει θετικό αποτέλεσμα κατά τη διενέργεια του αυτοδιαγνωστικού τεστ, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε αμέσως με το σχολείο.