Εκδηλώσεις

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου – 2022

Το σχολείο μας τίμησε την επέτειο του “ΟΧΙ” μεταφέροντας για πρώτη φορά μετά την έλευση της πανδημίας τις εορταστικές δραστηριότητες στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων. Ο καθηγητής αγγλικής φιλολογίας, κος Ανδρέας Ζερμπίνος, άνοιξε την εκδήλωση διαβάζοντας ένα σύντομο χρονικό της τετράχρονης αντίστασης και θυσιών των Ελλήνων απέναντι στις δυνάμεις του Άξονα.

Στη συνέχεια, η μαθήτρια Γλυμιδάκη Αλεξία και οι μαθητές Αλκανιάρης Χρήστος, Γκαγκάς Χρήστος, Καλανδράκης Νίκος και Χατζηνάνος Θεόκλητος δραματοποίησαν με ένα σύντομο θεατρικό δρώμενο τα κατορθώματα των μικρών σαλταδόρων της κατοχής. Το σενάριο, γραμμένο με χιούμορ και σεβασμό στην ιστορική αλήθεια, επιμελήθηκε ο κος Ζερμπίνος, ενώ τη σκηνοθεσία και σκηνογραφία διηύθυνε η κα Ιορδάνογλου Ειρήνη.

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη παρέλαβε η χορωδία του σχολείου μας, η οποία υπό την καθοδήγηση του κου Σπιθογιάννη Βαγγέλη “έντυσε” μελωδικά τον εορτασμό της εθνικής επετείου με τραγούδια από διάφορες χώρες της υφηλίου!

Μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις, επιδόθηκε η ελληνική σημαία στο σημαιοφόρο και τους παραστάτες/ τις παραστάτριες του σχολείου μας και ακολούθησε η βράβευση των περσινών αριστούχων μαθητών και μαθητριών!